Praktbaggev. 6, 374 51 Asarum
Tel. 0454-881 40 vardagar 9.30-10.00

Parvati :: Behandlingar :: Kurser :: Produkter :: Kontakt :: Aktuellt
Produkter
Föllinge Nature of Sweden
Produkter baserade på biologiskt naturliga råvaror i syfte att hjälpa människor till harmoni, balans och skönhet.


Det finns över världen ett antal olika märkningar som har olika krav för att få tillgång till respektive märkning.
Vi har valt Natrue-märkningen vilket innebär att vi inte tillåter syntetiska dofter och färger, petroleumbaserade produkter eller oljor, strålninga av färdiga produkter, genmodifierade ingredienser eller sluttester på djur.


Japansk rökelse är inte enbart rökelse

I Japan heter rökelse 'Koh', och japanerna har i mer än 1400 år använt Koh till andligt utövande och som en påminnelse om ro och fördjupning i en hektisk vardag. Koh är som blommornas doft - den försätter dig i kontakt med det icke fysiska i tillvaron. Den renar kropp och sinne och tar bort dåliga energier i ett rum. Den skänker ro till stora församlingar, den ger uppmärksamhet under meditation och hjälper till att uppleva glädjen genom att vara ensam.

Ett urval finns för försäljning hos mej.

Decléors sortiment och produkter
ger dej en härlig känsla av välbefinnande.
Jag använder dem i mina behandlingar, och har även dem till försäljning.

LYSSNA på ditt inre. DECLÉOR är det naturliga sättet för att uppnå det absoluta välbefinnandet. ANDAS IN och njut av de aromatiska dofterna. Slut ögonen och känn de underbara konsistenserna. En total upplevelse för ansikte, kropp och själ. NJUT av de otroliga effekterna som de högkvalitativa essentiella oljorna tillför din hud och dina sinnen.
Läs mer om Decléors produkter >>

MUSIK - Inner Harvest
Med över 150.000 sålda exemplar är 'Inner Harvest' ett måste i allas skivsamling med avslappnande musik. Musiken kan användas på många olika sätt, men det har visat sig att små barn är speciellt förtjusta i musiken. En uppskattad gåva till spädbarn och gravida mammor.


Klicka här så kan du provlyssna.